Kontaktujte nás +420 245 501 696

Top 5 nadčasových interiérů podniku s nimiž uděláte dobrý dojem na zákazníka

Dnes se zaměříme na interiérový design a zařízení restaurace či baru. Vkusné a nadčasové zařízení je velkým plusem a proto je přínosná každá nápomocná informace.

Při zařizovaní podniku se musí podnikatel poprat s několika faktory, které pro běžného zákazníka nejsou na první pohled zřejmé. Zákazník nevidí do zákulisí příprav a častokrát, právě zařízení podniku bývá těžkým oříškem.  Jak jistě víme, první dojem je velmi důležitý. Právě tento dojem má na svědomí zařízení podniku. Je nutné aby úspěšný podnik nabízel nejen kvalitní produkty a servírovaní, ale záleží také na tom, kde se servíruje.

Majitel se často krát řídí svým vkusem a svými pocity při zařizování. Samozřejmě, vždy se dá využít pomoc profesionála, který se vynasnaží zhmotnit Vaše představy a podat pomocnou ruku při zařizování. My Vám v dnešním článku nabízíme pár inspirací, které jsou považovány za trend roku 2020.

Jak jistě víme, skandinávský styl je celosvětově velmi oblíbený. Na první pohled se nám zdá, že tento styl se opírá o velmi známou myšlenku: “V jednoduchosti je krása.“ To je sice pravda, ale víme se vyhrát s detaily a celý prostor dostane úplně jinou dimenzi. Typické odstíny barev jako elegantní bílá, smetanová či dokonce nestárnoucí šedá. Právě tyto barvy jsou znakem kvality, stability a kultivovanosti. Už od základů- od stěn, bude na zákazníka působit Váš podnik elegantně a nadčasově.

Dalším znakem tohoto stylu je propojení na přírodu. Dřevené stoly jsou klasikou, kterou nic nemůžete pokazit. Když se spojí stoly z masívu s kvalitními židlemi tvoří dokonalý celek. Mnozí designéři se snaží o návrat květin do podniků. V tomto případě se setkáváme hlavně s většími rostlinami jako například fíkus, olivovník či dokonce dracena.

Třešničku na dortu tvoří osvětlení, které část krát utvoří jiný pohled na danou místnost. Stále horkým trendem jsou závěsná svítidla, které jsou na první pohled jednoduché, ale stále originální a okouzlující. Spojení pískovaného skla s pozlaceným kovovým uchycením bude volba, která se Vám zaručeně vyplatí.

Kombináce dřeva, světlých tónů barev na stěnách, květin a jednoduchých svítidel utvoří zaručeně celek, který vtáhne do Vašeho podniku každého potenciálního zákazníka. Takto zařízený interiér udelá pro Vašich zákazníky zaručeně hygge atmosféru, díky ktoré se s radostí budú vracet do Vašeho podniku.

Čistota, ktorou dýcha priestor si zamiluje každý jeden zákazník.
Čistota, ktorou dýcha priestor si zamiluje každý jeden zákazník.

Minimalistický styl doplněný industriálním uměním

Na první pohled se Vám zdá, že minimalismus kráčí ruku v ruce so skandinávskym stylem, no zdaní Vás opravdu nelže. Trendem však je, že minimalismus je ozvláštený industriálním uměním, které je v oblibě po celém svete.

Výrazným prvkem v tomto stylu jsou betónové stěrky, které upoutají nejednoého zákazníka. Na první pohled to vypadá nedbale, ale více se shodují v názoru, že právě trend těchto stěrek im navrací vnítřní klid a rovnováhu.

Vhodnou volbou budou také pohodlné kovové židle, které dodají místnosti efekt estetičnosti a jednoduchosti. Kovové židle doplněny stoly s nožičkami, jejichž nátěr je výlučne matně černý je stále in a pravděpodobně z designéřských trendů tak skoro ani nevypadne.

Tak jak se říká, že méně je někdy více, není to výjimkou ani pro tento trend. Celosvětovým trendem je jak jistě víme, šetření naší planety, který se ruku v ruce spojuje spolu s minimalismem. Ptáte se jak? Minimalismus hlásá preferovaní minima, což příznivě působí i na naši planetu.

Přiznivě na lidský organismus působí i květiny, které si místo najdou i v tomto stylu. Na rozdíl od skandinávskeho stylu sa do Vašeho podniku, který je inspirovaný minimalismem se špetkou industriálního umění, budou hodit menší květy v květináčích jako například zamiokulkas, agáve americká, potos zlatý a jiné zajímavé květiny, které přitáhnou pohled nejednoho milovníka květin. Rozhodně však nešlápnete vedle pokud se rozhodnete pro bonsaje, které jsou stále populárni a oblíbené po celom světe. Svou originalitou si získají srdce nejednoho Vašeho zákazníka.

Jednoduchosť, ktorá je mimoriadne štýlová a vyhľadávaná.
Jednoduchosť, ktorá je mimoriadne štýlová a vyhľadávaná.

Útulnost, která neomrzí

Dalším trendem v zařizování interiéru je spojení světla, dřeva a zelených stěn vytvořených z květů. Pokud se rozhodnete inspirovat tímto stylem, rozhodně si našlápnete k plnému podniku. Všichni Vaši zákazníci si zamilují originálnost a budou s radostí trávit svůj volný čas přáve u Vás.

Kombinace svítidiel, které nápadně pripomínají obyčajné žárovky udělají dobrý dojem na zákazníka. Dokonce můžeme říci, že čím více žárovek pohromadě, tím lepší . V tomto se tento styl designu podniku líši od prědchozích dvou.

Židle u baru jsou samozřejmostí, ale při výběru nešlápnete vedle pokud se rozhodnete pro židle s kovovými nožkami a s koženým sedadlem. Výběr židlí u stolů je velmi důležitý. Můžete se rozhodnout pro klasické dřevěné, ale šanci byste mohli dat i kovovým, které jsou ozvláštnění dřevěným sedákem.

Pokud se rozhodnete pro tmavou podlahu, dodá to podniku styl. Tmavé podlahy se dokonale hodí pro vytvoŕení kontrastu a dobře se kombinujú se světlými barvami na stěnách. Černá podlaha dodá luxusní vzhled, hlavně s poutavými doplnky, které tvoří žárovky. V tomto případe tvorí žárovky multifunkční úlohu.

Nesmíme však zapomenout ani na oživení interiéru. V tomto případě vhodnou volbou budou popínavé rostliny jako například břečťan, potos, ale vhodnou volbou bude i Columnea.

Kombinácia materiálov hrá dokonalú súhru.
Kombinácia materiálov hrá dokonalú súhru.

Hipster style nebo originalitě se meze nekladou

Pravdou je, že podnik, který je inspirován tímto stylem je považován za originální, autentický či dokonce svérázný a mimořádný. Podnikatelé se v oblibě opírají o tento styl, protože právě design jejich kaváren či restaurácí je vizitkou jejich osobnosti. 

Při volbe tohoto stylu se můžete vyřádit od podlahy až po strop. Nemusíte dbat na to, zda jsou židle v podniku identické, protože právě tento znak dodá sveráznost interiéru. Správnou volbou budou jednoznačně také kožené sedačky, které působí útulně.

Na stěně se zvyknou nacházet neobvyklé prědměty. Místy se zdá, že tento styl je směsí všeho možného, ale právě proto je tento styl mimořádně oblíbený. Stěna z cihel je něco co by ve Vašem podniku nemělo chybět, stejně jako tapeta se zajímavým motivem.

Stopka kvetěm sa nenachází ani v tomto stylu. Na své si přijdou i milovníci květin. Setkávame se zde s klasikami jako napríklad strelície, azalka nebo Calathea, ale také Croton nebo různé odrůdy fikusů či jiných rostlin.

Jedinečnost tohoto stylu přitáhne do Vašeho podniku všech zvědavců, ktěrí si vychutnají výborné speciality v příjemném prostředí.

Štýl, ktorý je vyhľadávaný najmä vďaka svojej originalite. 
Štýl, ktorý je vyhľadávaný najmä vďaka svojej originalite. 

Podlahy, které hýří barvami

Tento styl je mimořádně oblíbený pro vyznavače klasiky. Mramorové desky na stolech jsou trendem už delší dobu a tento rok to nebude výjimkou. Znovu se zde setkáváme s kombinácí matné černé na nožičkách stolů. Nestarnoucí klasika, kterou rozhodně nič nezkazíte. Stoly doplněné pohodlnými židlemi, které jsou ze sametu v barvě, která je pre tento rok označována jako barva roka- královská modrá.

Nejvýraznějším akcentem v tomto stylu je podlaha. Trendem je kombinace geometrických tvarů, různých barev a velikostí.

Jasnou zelenou zde mají i květiny. Tentokrát prednost dostávají větší květy, které vyplní a prevzdušní prostor Vašeho podniku. Bambus, monstera či dokonce philodendron je v oblibě.

Přijemné prostředí, které vytvoříte zařízením interiéru Vám zaručí plný podnik spokojených zákazníků.

Spojenie farieb Vám zaručí jedinečnosť a obľúbenosť.
Spojenie farieb Vám zaručí jedinečnosť a obľúbenosť.